diumenge, de juliol 02, 2006

The Llibres

Ja fa dies que tenia ganes de fer un post amb els llibres més impactants dels (pocs) que he llegit darrerament. M'acostuma a passar que, poc després d'acabar un llibre, m'oblido inexorablement del seu contingut. No et podria descriure la trama, els personatges ni tan sols allò que fà tanta ràbia i que, per tant, tindria certa gràcia recordar, que és desenllaç del llibre. L'únic que em queda és si el llibre era bo o no, si m'ha agradat o marcat per algun motiu o si, per el contrari, és completament prescindible.

Aqui va una petita llista de llibres, al meu parer, IMPRESCINDIBLES, d'aquells que si us els llegiu, no tindreu pas la sensació d'haver estat malgastant el temps:

Bogeries de Brooklin, de Paul Auster
Tòquio blues, de Haruki Murakami
La velocidad de la luz, de Javier Cercas
La pell freda, d'Albert Sánchez-Piñol
Tres cavalls, d'Erri de Luca
El perfum. Història d'un Assasí, de Patrick Süskind

Vinga, trobo que amb aquests ja en teniu més que suficient per a una bona lectura, com a mínim, auqest més de juliol. Espero els pogueu assaborir tant com jo.

Apa, bon profit!

2 comentaris:

spin ha dit...

Murakami fa temps que el tinc ganes de pillar.
El del Cercas em va encantar.
L'últim de Paul Auster no l'he llegit, però jo d'ell sempre recomano i recomanaré "El llibre de les il·lusions". És un llibre dur però s'agraeix.
A més, amb motiu de la història aquesta del Premi princep d'astúries, resulta que està rodant una película sobre una part del llibre, i un cop més chapeau per la genialitat d'aquest tio.

T'he descobert per Technorati, ¿com és que em tens enllaçat?
Salutacions i bona lectura.

Alepsi ha dit...

Ostres, ahir precisament pensava en els llibres que podia llegir aquest estiu, i no vaig trobar ningú que em sabés recomanar... a veure si en puc llegir algun dels que recomanes, i ja et diré què! xD